Клинично ателие – Първи семестър, 2019 – 2020

Клиничното ателие на Българското общество за лаканианска психоанализа е пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на  предварително подготвени за представяне случаи от психотерапевтичната практика на широк кръг от специалисти.

Първият семестър на Клиничното ателие през учебната 2019 – 2020 година ще започне през месец септември. Предстоящите пет срещи ще се провеждат веднъж месечно, като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.30 ч.). Таксата участие е в размер на 80 лева и включва участието във всяка среща -  през месеците септември, октомври, ноември, декември и януари. Има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

Всяка една среща на Клиничното ателие дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред записалите се участници в ателието.

Датата на първата среща за Първия семестър е 24 септември, вторник, с начало 19.30 часа.

Датите за следващите четири срещи са както следва: 22 Октомври, 26 Ноември, 17 Декември, 21 Януари 2020.

Може да заявите своето  участие в срещите от Първия семестър на Клиничното ателие 2018-2019 година. Очакваме Вашите заявки за представяне на случай  на  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

ВАЖНО!!!

МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НА АДРЕС: ул. Лайош Кошут 28

Организатори и водещи на Клиничното ателие са д-р Евгений Генчев, практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP, председател на БОЛП, Десислава Иванова, практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP, заместник председател на БОЛП, Весела Банова, практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП,  Теодора Павлова, практикуващ психоаналитик в Страсбург и София, член-кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП, Ангелина Даскалова, практикуващ психоаналитик в София, член на УС на БОЛП.

template-joomspirit