VIe Journées Cliniques de Travail de laNLS et de la Société Bulgare de Psychanalyse Lacanienne

NLS Nouvelle Ecole Lacanienne de Psychanalyse 

New Lacanian School of Psychoanalysis

VIe Journées Cliniques de Travail

de laNLS et de la Société Bulgare de Psychanalyse Lacanienne

Avec la participation de:

DanielROY

Psychanalyste à Bordeaux, membredel’ECF, de la NLSet de l’AMP, enseignant à la Section Clinique de Bordeaux

Traduction assurée

Lire la suite : VIe Journées Cliniques de Travail de laNLS et de la Société Bulgare de...

Работни дни

През 2001 година се проведе първия Колоквиум Жак Лакан в България, посветен на 100 години от неговото рождение с изключителната подкрепа и организация на „Фройдистко поле” с председател Жудит Милер. Десет години по-късно, през 2011 година, Група Фройдистко поле в България организира второ свое събитие – колоквиум на тема „Бащите днес” и обвързано с издаването на български език на „Имената-на-Бащата” на Жак Лакан. През 2012 година Българско общество за лаканианска психоанализа, с подкрепата на Новата лаканианска школа, продължи организирането на едно специално събитие, веднъж в годината, наречено Клинични работни дни, насочено към широк кръг от специалисти с интерес към лаканианската психоанализа и клиничната работа, в което ни гостуват психоаналитици от Новата лаканианска школа и представят теоретично темата, избрана за годишния конгрес на НЛШ. По време на събитието се представят и текстове на български колеги, ориентирани в своята клинична практика от лаканианската психоанализа.

В подготовка за IX-ти Клинични Работни Дни на Българско Общество за Лаканианска Психоанализа (БОЛП) и Новата Лаканианска Школа (NLS)

   

В Подготовка за IX Клинични Работни Дни на Новата Лаканианска Школа (NLS) и Българско Общество за Лаканианска Психоанализа (SBPL)

30 Ноември и 1 Декември 2019, Осигурен превод

Специален гост: Вероник Ворус

Като подготовка за IX-ти клинични работни дни, предлагаме на вашето внимание афишите към последните три събития за 2016, 2017 и 2018 г. Следете sbpl.bg за още информация.

6-ТИ КЛИНИЧНИ РАБОТНИ ДНИ 7-МИ КЛИНИЧНИ РАБОТНИ ДНИ 8-МИ КЛИНИЧНИ РАБОТНИ ДНИ
template-joomspirit