Работни дни

През 2001 година се проведе първия Колоквиум Жак Лакан в България, посветен на 100 години от неговото рождение с изключителната подкрепа и организация на „Фройдистко поле” с председател Жудит Милер. Десет години по-късно, през 2011 година, Група Фройдистко поле в България организира второ свое събитие – колоквиум на тема „Бащите днес” и обвързано с издаването на български език на „Имената-на-Бащата” на Жак Лакан. През 2012 година Българско общество за лаканианска психоанализа, с подкрепата на Новата лаканианска школа, продължи организирането на едно специално събитие, веднъж в годината, наречено Клинични работни дни, насочено към широк кръг от специалисти с интерес към лаканианската психоанализа и клиничната работа, в което ни гостуват психоаналитици от Новата лаканианска школа и представят теоретично темата, избрана за годишния конгрес на НЛШ. По време на събитието се представят и текстове на български колеги, ориентирани в своята клинична практика от лаканианската психоанализа.

В подготовка за IX-ти Клинични Работни Дни на Българско Общество за Лаканианска Психоанализа (БОЛП) и Новата Лаканианска Школа (NLS)

   

В Подготовка за IX Клинични Работни Дни на Новата Лаканианска Школа (NLS) и Българско Общество за Лаканианска Психоанализа (SBPL)

30 Ноември и 1 Декември 2019, Осигурен превод

Специален гост: Вероник Ворус

Като подготовка за IX-ти клинични работни дни, предлагаме на вашето внимание афишите към последните три събития за 2016, 2017 и 2018 г. Следете sbpl.bg за още информация.

6-ТИ КЛИНИЧНИ РАБОТНИ ДНИ 7-МИ КЛИНИЧНИ РАБОТНИ ДНИ 8-МИ КЛИНИЧНИ РАБОТНИ ДНИ
template-joomspirit