Клинично ателие

Клинично ателие е дейност на Българското общество за лаканианска психоанализа, което се организира през последните 4 години и отваря пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на  предварително подготвени за представяне случаи от психотерапевтичната практика на широк кръг от специалисти. Натрупаният опит през изминалите тринадесет издания на Клинично ателие, ни дава възможност да  предложим една нова форма на провеждане на ателието.

Клиничното ателие има общо десет срещи, веднъж месечно като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.15 ч.). Таксата за участие за всеки семестър е в размер на 80 лева и ще включва участието в 5 последователни срещи -  през месеците октомври, ноември, декември, януари и февруари за първи семестър и март, април, май, юни и юли - за втори семестър. Има възможност за заявяване на участие в отделна среща от тези последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

Всяка една среща на Клиничното ателие ще дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред участниците в ателието.

Може да заявите своето желание за участие, както и желанието за представяне на случай  на  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Водещи на Клинично ателие 2016 – 2017 са: Весела Банова, д-р Евгений Генчев, Десислава Иванова и Теодора Павлова.

template-joomspirit