Клинично ателие - Русе 2023 - 2024

 

Клинично ателие – Русе

С подкрепата на УС на БОЛП, започва провеждането на „Клинично ателие-Русе“, което предвижда 5 присъствени срещи годишно, насочени към дискутиране на въпроси от клиничната практика на широк кръг специалисти. Водещ: Милена Попова - психолог, член на БОЛП, с участието на д-р Биляна Мечкунова - детски психиатър, практикуващ психоаналитик, председател на УС на БОЛП. На 26.09.23г. предстои втората среща на Клинично ателие - Русе.

•     „Клинично ателие-Русе“ е част от дейността „Клинично ателие“ на БОЛП. Организирано е като пространство за срещи на живо на широк кръг практикуващи специалисти за обсъждане на клинични въпроси и наблюдения, ориентирано от теорията и практиката на лаканианската психоанализа.

•     Срещите, с продължителност 90 минути, се състоят в представяне на предварително подготвени в писмен вид случаи от практиката на двама участници и тяхното дискутиране.

•     Всеки участник заявява своето участие и желание за представяне на случай на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , с което поема ангажимент за спазване на професионалната етика и конфиденциалност. След заплащане на таксата по банков път получава на електронната си поща подготвените случаи за дискусията. Възможен е както годишен абонамент, включващ участието в петте срещи през годината – 120лв, така и участие в отделна среща- 35лв.

На 26.09.23г. предстои втората среща на Клинично ателие - Русе за учебната 2023/2024г.
          Срещата ще се проведе от 17 ч. на адрес: гр. Русе, ул."Янтра" № 5.
          Заявка за участие и желание за представяне на клиничен случай - на посочения e-mail до 20.09.23г.

 

template-joomspirit