Заключителна среща-разговор по темата на конгреса на НЛШ за 2021 „Телесните ефекти на езика”

 

 

 

Заключителна среща-разговор по темата на конгреса на НЛШ за 2021

 „Телесните ефекти на езика”

Събота, 24 април 2021       16.00 – 18.00 ч.

 Платформата ZOOM

Българското общество за лаканианска психоанализа Ви кани на тази заключителна среща-разговор в процеса на подготовка на нашата група по темата на Конгреса на НЛШ „Телесните ефекти на езика”, Гент 2021. Какви въпроси формулираме, опирайки се на клиничната ни практика и ориентиращите текстове по темата?

В първата част на срещата ще чуем нашите колеги, които участваха в двете подготвителни срещи за конгреса и представиха свои аргументирани въпроси. Какво са разбрали за себе си от този процес?  Кoи са въпросите сега?

Във втората част ще отворим разговор с всички участници. Ще продължим да се водим от аргумента на Александър Стивънс, като ще се опираме и на всички интересни текстове и цитати, които можем да намерим на страницата на конгреса.

Екип на срещата: Весела Банова, Биляна Мечкунова,Милена Попова, Ралица Стамболска, Рая Венциславова, Калина Чикова, Валентина Милчева, Веселин Сомлев, Теодора Павлова, Ангелина Даскалова, Евгений Генчев, Десислава Иванова.

Събитието е свободно и отворено за всички предварително записали се!

Краен срок за записване – петък, 23 април, до 19 ч.

Очакваме Ви!

Аргументът на Александър Стивънс по темата на Конгреса на НЛШ „Телесните ефекти на езика” в български превод  може да прочетете на страницата на БОЛП: http://sbpl.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=350:telesnite-efekti-na-ezika-aleksandar-stivans&catid=25&Itemid=161&lang=bg

Ориентиращи текстове по темата на английски и на френски език може да намерите на страницата на конгреса на НЛШ 2021: https://www.nlscongress2021.com/

Необходимо е предварително потвърждаване на Вашето участие с точния Ви електронен адрес на пощата на БОЛП Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">champfreudienbg@gmail.com, от който адрес ще получите известие със съответния линк за свързване малко  преди началото на срещата.

template-joomspirit