Клинично ателие – Пловдив 2020/2021

Клинично ателие – Пловдив 2020/2021 

Предстои провеждането на четири срещи, които се организират с подкрепата на Българско общество за лаканинаска психоанализа. Лаканианската общност в град Пловдив от 2012-та година до сега извървя дълъг и последователен път в своето психоаналитично развитие. В следствие на личната анализа, участие в картели, семинари и клиничните работни дни на Българско общество за лаканинаска психоанализа нашите колеги откриха, че наред с различните си желания имат едно общо и то е да обсъждат опит от клиничната си практика. Така се се роди идеята да бъде организирано Клинично ателие - Пловдив, което е продължение на психоаналитичното развитие на колегите ни с лаканианска ориентация в Пловдив и е разпознато като дейност на БОЛП.

Всяка една среща на Клиничното ателие дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред записалите се участници в ателието.

Срещите на Клинично ателие-Пловдив ще се провеждат в сряда на следните дати:

25.11.2020 - срещата на клинично ателие Пловдив се отменя поради усложнената епидемична обстановка.

27.01.2021, 31.03.2021 и 26.05.2021 година

Продължителността на всяка една среща е два часа, в диапазона между 16.30 и краен час 20.00 ч. Началният час на всяка една среща ще бъде уточняван допълнително.

Таксата за участие във всички четири срещи - 70лв., а за участие в една среща е – 25 лв. Заплащането се осъществява на място.

Мястото на провеждане на срещите е с адрес:  ул. "Булаир" №26 гр.Пловдив

Водещи на Клинично ателие-Пловдив са: д-р Евгений Генчев, психоаналитик, член на БОЛП, NLS и AMP, Десислава Иванова, психоаналитик, председател на БОЛП, член на NLS и AMP, Весела Банова, психоаналитик, член на БОЛП, NLS и AMP,  Теодора Павлова член на БОЛП, член-кореспондент на NLS, Ангелина Даскалова член на БОЛП.

 

Предстояща среща:

Кога: 27.01.2021 /сряда/

Час на провеждане: 18ч-20ч.

Къде: платформата Zoom

Гост: Ангелина Даскалова- практикуващ психоаналитик в София, член на Управителния съвет на БОЛП

Лице за контакти: Мария Стаматова 0888 600219, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

template-joomspirit