Клинично ателие 2020 – 2021, Първи семестър, София

Клиничното ателие на Българското общество за лаканианска психоанализа е пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на  предварително подготвени за представяне случаи от психотерапевтичната практика на широк кръг от специалисти. Първият семестър на Клиничното ателие през учебната 2020 – 2021 година ще започне през месец септември. Поради развиващата се с всеки един ден епидемиологична ситуация и за да се съобразим с препоръчваните мерки  и едновременно с това да не прекъсваме възможността за клинично обсъждане, решихме да проведем следващите две срещи на Клиничното ателие 2020/2021 - първи семестър онлайн, в ZOOM.

Таксата участие е в размер на 80 лева и включва участието във всяка от предвидените пет срещи. Поради извънредните мерки, наложени поради пандемията от COVID-19, е възможно да се наложат промени в начина на провеждане, което ще бъде отчетено при заплащането на общата сума за пет срещи. Има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

Всяка една среща на Клиничното ателие дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред записалите се участници в ателието.

Датата на първата среща за Първия семестър е 8 септември, вторник, с начало 19.30 часа.

Следващите дати на провеждане на срещите от Първия семестър на Клинично ателие 2020/2021 са: 28 септември, 13 октомври,  10 ноември, 1 декември.

Може да заявите своето  участие в срещите от Първия семестър на Клиничното ателие 2020-2021 година. Очакваме и Вашите заявки за представяне на случай  на  e-mail: 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

ВАЖНО!!!

Поради развиващата се с всеки един ден епидемиологична ситуация, за да се съобразим с препоръчваните мерки  и едновременно с това да не прекъсваме възможността за клинично обсъждане, решихме да проведем следващите две срещи на Клиничното ателие 2020/2021, Първи семестър онлайн, в ZOOM.

Организатори и водещи на Клиничното ателие са Десислава Иванова, практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP, председател на БОЛП, д-р Евгений Генчев, практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП, Весела Банова, практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП,  Теодора Павлова, практикуващ психоаналитик в Страсбург и София, член-кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП, Ангелина Даскалова, практикуващ психоаналитик в София, член на УС на БОЛП.

 

template-joomspirit