Клинично ателие 2019 – 2020, Втори семестър, София

Клиничното ателие на Българското общество за лаканианска психоанализа е пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на  предварително подготвени за представяне случаи от психотерапевтичната практика на широк кръг от специалисти.

Вторият семестър на Клиничното ателие през учебната 2019– 2020 година ще започне през месец февруари. Предстоящите пет срещи ще продължат да се провеждат веднъж месечно, като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.30 ч.). Таксата участие е в размер на 80 лева и включва участието във всяка среща -  25 февруари, 24 март, 21 април, 19 май и 9 юни. Има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

Всяка една среща на Клиничното ателие дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред записалите се участници в ателието.

Необходимо е да заявите или потвърдите своето  участие в срещите от Втория семестър на Клиничното ателие 2019-2020 година както и да заявите желание за представяне на случай  на  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НА АДРЕС: ул. Лайош Кошут 28!

Организатори и водещи на Клиничното ателие са д-р Евгений Генчев, психоаналитик, член на БОЛП, NLS и AMP, Десислава Иванова, психоаналитик, член на БОЛП, NLS и AMP, Весела Банова, психоаналитик, член на БОЛП, NLS и AMP,  Теодора Павлова член на БОЛП, член-кореспондент на NLS, Ангелина Даскалова член на БОЛП.

template-joomspirit