Клинично ателие – Пловдив 2020

Клинично ателие – Пловдив 2020

Предстои провеждането на първата среща на Клинично ателие – Пловдив, което се организира с подкрепата на Българско общество за лаканинаска психоанализа. Лаканианската общност в град Пловдив от 2012-та година до сега извървя дълъг и последователен път в своето психоаналитично развитие. В следствие на личната анализа, участие в картели, семинари и клиничните работни дни на Българско общество за лаканинаска психоанализа нашите колеги откриха, че наред с различните си желания имат едно общо и то е да обсъждат опит от клиничната си практика. Така се се роди идеята да бъде организирано Клинично ателие - Пловдив, което е продължение на психоаналитичното развитие на колегите ни с лаканианска ориентация в Пловдив и е разпознато като дейност на БОЛП.

През учебната 2020 година ще бъдат организини четири клинични ателиета  като във всяко ще се обсъждат по два случая от практиката. Със случаите ще се запознават предварително само хората, заявили желание за присъствие и заплатили таксата за участие на съответната среща, за да спазим професионаната етика на конфиденциалността.

Водещи гости на Клинично ателие - Пловдив са: Десислава Иванова - практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP, председател на БОЛП; д-р Биляна Мечкунова - практикуващ психоаналитик в Русе, член на NLS и AMP, заместник председател на БОЛП; Весела Банова - практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП; д-р Евгений Генчев - практикуващ психоаналитик в София, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП; Теодора Павлова - практикуващ психоаналитик в Страсбург и в София, член-кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП; Ангелина Даскалова - практикуващ психоаналитик в София, член на УС на БОЛП.

Първата среща на Клинично ателие- Пловдив ще се проведе:

Кога: На 29.01.2020г. /сряда/

Къде: гр.Пловдив, бул. Христо Ботев №82 /Сточна гара, сградата на Автокомбината/, Партер, офис 109.

Час на провеждане: 17.30 – 19.30 ч.

Гост на първото Клинично ателие-Пловдив: Ангелина Даскалова - практикуващ психоаналитик в София,  член на УС на БОЛП.

 

Таксата за участие за четири ателиета е 60 лв. За единично участие – 20 лв.

Заплащането може да се извърши на място или по банков път на сметката на БОЛП:

Първа инвестиционна банка

IBAN BG 51FINV91501015880014              BIC FINVBGSF

 /основание за плащане: Клинично ателие - Пловдив и датата на съответното ателие/

Лице за контакти за получаване на повече информация и отговарящо за организирането на срещите и предварителното изпращане на текстовете на случаи:

 Мария Стаматова тел. 0888 600219, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

template-joomspirit