Клинично ателие – първи семестър, 2018 – 2019

 

Клинично ателие

2018 – 2019

Първи семестър

Клинично ателие е дейност на Българското общество за лаканианска психоанализа, което се организира през последните няколко  години и отваря пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на предварително подготвени за представяне случаи от практиката на широк кръг от специалисти.

Първият семестър на Клиничното ателие през учебната 2018 – 2019 година ще започне през месец септември. Предстоящите пет срещи ще се провеждат веднъж месечно, като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.15 ч.).

Таксата участие е в размер на 80 лева и включва участието във всяка среща -  през месеците септември, октомври, ноември, декември и януари. Има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

Всяка една среща на Клиничното ателие дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред записалите се участници в ателието.

Датата на първата среща за Първия семестър е 25 септември, вторник, с начало 19.15 часа. Следващите дати са: 23 октомври, 27 ноември, 18 декември и 22 януари 2019 година.

Може да заявите своето  участие в срещите от Първия семестър на Клиничното ателие 2018-2019 година както и да заявите желание за представяне на случай  на  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НА АДРЕС: Г.С. РАКОВСКИ 91, ПАРТЕР!

Организатори и водещи на Клиничното ателие са д-р Евгений Генчев, психоаналитик, член на NLS и AMP, председател на БОЛП, Десислава Иванова, психоаналитик, член на NLS и AMP, заместник председател на БОЛП, Весела Банова, психоаналитик, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП,  Теодора Павлова член-кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП, Ангелина Даскалова член на УС на БОЛП.

template-joomspirit