Училищна лаборатория „Изобретения в срещата между нормата и уникалността”

 

П О К А Н А

Училищна лаборатория

„Изобретения в срещата между нормата и уникалността”

 24 февруари, събота, 10.30 – 15.00

София,  Национален дом на науката и техниката,

Зала 105 А

Ул. Г.С. Раковски 108

 

Училищната лаборатория на Българското общество за лаканианска психоанализа (БОЛП)  отново Ви кани в пространството за срещи, където ще се представят и обсъждат различни практики и решения за начина, по който учители, психолози, ресурсни учители, логопеди успяват да бъдат партньори в срещата между детето, родителите и образователната система. Опираме се на нашата професионална позиция, белязана от теорията и практиката на приложната психоанализа, ориентирана от учението на френския психоаналитик Жак Лакан.

В тази нова среща ще имаме възможност да чуем споделяне на опит от практиката в училище и в детска градина. Нашата цел при представянето и обсъждането е да насочим вниманието към онези субективни събития и открити изобретения, които помагат на детето да не отпадне от социалната връзка и да развива своя потенциал.

Каним Ви да се включите в една работа по изобретяване, изследване и търсене на  уникалното субективно решение.               

Може да заявите предварително желанието си за участие на адрес:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вход: 10 лв.

Таксата от 10 лева се заплаща на място, преди започването на срещата или по банков път, след заявка на електронния адрес на БОЛП - Банкова сметка:
Първа инвестиционна банка IBAN BG 51FINV91501015880014
BIC FINVBGSF / основание за плащане – такса Училищна лаборатория

 

 

template-joomspirit