Записване за Клинично ателие - втори семестър 2016 – 2017

Записване за „НОВО Клинично ателие”

Клинично ателие - втори семестър

2016 – 2017

Клинично ателие е дейност на Българското общество за лаканианска психоанализа, което се организира през последните 5 години и отваря пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на предварително подготвени за представяне случаи от психотерапевтичната практика на широк кръг от специалисти. Натрупаният опит през изминалите седемнадесет издания на Клиничното ателие, ни дава възможност да  предложим една нова форма на провеждане на ателието.

Втори семестър на Клиничното ателие през учебната 2016 – 2017 година ще започне през месец март. Предстоящите пет срещи ще се провеждат веднъж месечно, като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.15 ч.). Таксата участие в размер на 80 лева и ще включва участието във всяка среща -  през месеците март, април, май, юни и юли. Ще има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

Всяка една среща на Клиничното ателие ще дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред участниците в ателието.

Датата на първата среща за 2-ри семестър е 21 март, вторник, с начало 19.15 часа. Може да заявите своето  участие, както и желанието за представяне на случай  на  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Срокът за заявяване за участие е 13-ти март. Датите на провеждане на останалите срещи можете да намерите в категорията КАЛЕНДАР на страницата. 

МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НА АДРЕС: Г.С. РАКОВСКИ 91, ПАРТЕР!

Водещи на клиничното ателие са Весела Банова, психоаналитик, член на NLS и AMP, председател на БОЛП, д-р Евгений Генчев, психоаналитик, член на NLS и AMP, заместник председател на БОЛП, Десислава Иванова, психоаналитик, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП и Теодора Павлова член кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП.

template-joomspirit