Филтър
 • Записване за Клинично ателие - първи семестър 2017 – 2018

  Клинично ателие - първи семестър

  2017 – 2018

  Клинично ателие е дейност на Българското общество за лаканианска психоанализа, което се организира през последните 6-7  години и отваря пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на предварително подготвени за представяне случаи от практиката на широк кръг от специалисти. Натрупаният опит през изминалите осемнадесет издания на Клиничното ателие, ни дава възможност да  предложим една нова форма на провеждане на ателието.

  Първият семестър на Клиничното ателие през учебната 2017 – 2018 година ще започне през месец октомври. Предстоящите пет срещи ще се провеждат веднъж месечно, като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.15 ч.). Таксата участие в размер на 80 лева и ще включва участието във всяка среща -  през месеците октомври, ноември, декември, януари и февруари. Ще има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

  Всяка една среща на Клиничното ателие ще дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред участниците в ателието.

  Датата на първата среща за 1-ви семестър е 3 октомври, вторник, с начало 19.15 часа. Може да заявите своето  участие, както и желанието за представяне на случай  на  e-mail: champfreudienbg@gmail.com. Срокът за заявяване за участие е 28-ми септември. Датите на провеждане на останалите срещи: (31 октомври, 21 ноември, 19 декември, 23 януари) и могат да се видят в категорията КАЛЕНДАР на страницата на БОЛП. 

  МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НА АДРЕС: Г.С. РАКОВСКИ 91, ПАРТЕР!

  Организатори и водещи на Клиничното ателие са д-р Евгений Генчев, психоаналитик, член на NLS и AMP, председател на БОЛП, Десислава Иванова, психоаналитик, член на NLS и AMP, заместник председател на БОЛП, Весела Банова, психоаналитик, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП,  Теодора Павлова член-кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП, Ангелина Даскалова член на УС на БОЛП.

   

template-joomspirit