Филтър
 • Записване за Клинично ателие - първи семестър 2016 – 2017

  Записване за „НОВО Клинично ателие”

  Клинично ателие - първи семестър

  2016 – 2017

  Клинично ателие е дейност на Българското общество за лаканианска психоанализа, което се организира през последните 5 години и отваря пространство за клинично обсъждане, теоретично ориентирано от лаканианската психоанализа, на предварително подготвени за представяне случаи от психотерапевтичната практика на широк кръг от специалисти. Натрупаният опит през изминалите седемнадесет издания на Клиничното ателие, ни дава възможност да  предложим една нова форма на провеждане на ателието.

  Клиничното ателие през тази учебна година 2016 – 2017 ще започне през месец октомври. То ще има общо десет срещи, веднъж месечно като продължителността на всяка една отделна среща е около 90 минути (с начало 19.15 ч.). Таксата участие в размер на 80 лева и ще включва участието в 5 последователни срещи -  през месеците октомври, ноември, декември, януари и февруари. Ще има възможност заявяване за участие в отделна среща от тези 5 последователни срещи, на цената на 25 лева. След приключване на поредицата от 5 срещи, ще бъде обявено началото на следващата поредица от 5 срещи през месеците март, април, май, юни и юли. Минималният брой участници, предварително заявили своето желание за участие в Клиничното ателие, е 6 човека.

  Всяка една среща на Клиничното ателие ще дава възможност за представяне и клинично обсъждане на два случая, които са предварително подготвени и разпространени под формата на писмени текстове сред участниците в ателието.

  Датата на първата среща за 1-ви семестър е 11 октомври, вторник, с начало 19.15 часа. Може да заявите своето  участие, както и желанието за представяне на случай  на  e-mail: champfreudienbg@gmail.com. Срокът за заявяване за участие е 5-ти октомври. Датите на провеждане на останалите срещи от първи семестър ще бъдат определени на първата среща с участниците.

  МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА СРЕЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НА АДРЕС: Г.С. РАКОВСКИ 91, ПАРТЕР!

  Водещи на клиничното ателие са Весела Банова, психоаналитик, член на NLS и AMP, председател на БОЛП, д-р Евгений Генчев, психоаналитик, член на NLS и AMP, заместник председател на БОЛП, Десислава Иванова, психоаналитик, член на NLS и AMP и на УС на БОЛП и Теодора Павлова член кореспондент на NLS, член на УС на БОЛП.

template-joomspirit